
#تحلیل وضعیت نسبی اتریوم در بازار
اتریوم در مقایسه با بیتکوین به پایینترین سطح ارزشگذاری خود از سال ۲۰۱۹ رسیده است. تحلیلهای مختلف نشان میدهد که با وجود این کمارزش بودن، موانع ساختاری مانند فشار عرضه، تقاضای ضعیف، و فعالیت راکد شبکه میتواند مانع از بهبود قیمت آن شود. نسبت MVRV اتریوم به بیتکوین، که ارزشگذاری نسبی را نشان میدهد، به سطحی بازگشته که در چرخههای قبلی (۲۰۱۷، ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹) با افزایش شدید قیمت و عملکرد بهتر اتریوم همراه بود.
آینده ارز دیجیتال ETH را همین حالا بررسی کن
#چالشهای ساختاری در چرخه کنونی
برخلاف سالهای گذشته، چرخه فعلی سناریوی متفاوتی را ارائه میدهد. روایت کلان بیتکوین به دلیل جریانهای ETF و خرید نهادی همچنان غالب است. افزایش عرضه اتریوم به بیش از ۱۲۰.۷ میلیون واحد و کاهش کارمزد سوختشده به این معنی است که عرضه کل دیگر کاهش نمییابد که سیگنال فشار فروش بالقوه را میدهد. استفاده از شبکه اتریوم نیز از سال ۲۰۱۹ تا حد زیادی راکد بوده است؛ شاخصهایی مانند آدرسهای فعال و تعداد تراکنشها رشد پایداری نداشتهاند.
#سیگنالهای متناقض و آینده نامشخص
با این حال، اخیراً شاهد خروج بیش از ۸۵,۰۰۰ واحد اتریوم از صرافی بایننس بودهایم که یکی از بزرگترین برداشتهای اخیر است. از نظر تاریخی، چنین برداشتهای بزرگی معمولاً با حرکات صعودی قیمت به دلیل کاهش نقدینگی در سمت فروش همراه بودهاند و این سوال را مطرح میکند که آیا نهنگها در حال ذخیرهسازی هستند. هرچه توکنهای کمتری در صرافیها باشند، فشار فروش کمتر شده و میتواند باعث ایجاد فشار عرضه شود.
کاهش سرعت استیکینگ و موجودی ETFها میتواند منجر به نوسانات در بازار این ارز دیجیتال شود.