بورس

دریافت اعتبار آسان‌تر شد؛ ابزار توثیق دیجیتال رایان هم‌افزا در بازار سرمایه ایران

به گزارش پایگاه خبری، محمد رضوان مدنی، مدیرعامل شرکت رایان هم‌افزا، در نشستی خبری به تشریح فعالیت‌های این شرکت و برنامه‌های توسعه فناوری در بازار سرمایه پرداخت. وی با اشاره به سابقه ۲۰ ساله فعالیت و حضور از سال ۱۳۹۹ در بازار سرمایه، اعلام کرد که رافزا با ارائه خدمات به ۷۵ کارگزاری بورس، ۲۶۰ صندوق سرمایه‌گذاری و ۴۰ سبدگردان، به ۷۰ درصد بازیگران اصلی بازار خدمات فناوری اطلاعات ارائه می‌دهد.

مدنی با اشاره به بحران‌های اقتصادی، تنش‌های سیاسی و بین‌المللی در سال ۱۴۰۲ که منجر به رکود در بازار سرمایه شد، این چالش‌ها را بر کسب‌وکار رافزا نیز موثر دانست و به افزایش هزینه‌ها و چالش‌های درآمدی با رشد تورم اشاره کرد. وی همچنین به سرمایه‌گذاری اندک بازار سرمایه در حوزه فناوری اطلاعات در مقایسه با سایر بخش‌ها مانند بانک‌ها (کمتر از ۲ هزار میلیارد تومان در مقابل بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان) اشاره کرد و این موضوع را مانع اصلی تحول و بهبود عمیق خدمات در بازار برشمرد.

چالش‌های پیش‌رو و ضرورت سرمایه‌گذاری در فناوری

مدیرعامل رایان هم‌افزا از آغاز طرح تحول دیجیتال& در این شرکت از تابستان گذشته خبر داد. این طرح با هدف مدیریت تهدیدها و بهره‌گیری از فرصت‌های انقلاب صنعتی چهارم و حفظ سهم بازار دنبال می‌شود. وی رویکرد تحول دوگانه را شامل تمرکز بر فعالیت‌های جاری و همزمان حرکت به سمت کسب‌وکارهای جدید مبتنی بر مزیت‌های رقابتی، تشریح کرد.

معرفی محصولات و خدمات جدید

در راستای توسعه هسته عملیاتی و ارائه خدمات بهتر به ۶ میلیون سرمایه‌گذار، مدنی به تکمیل پروژه سرویس آپشن& و پروژه الگوریتم معاملات اشاره کرد که پس از اخذ مجوزها در خرداد ماه عرضه خواهند شد. وی همچنین معرفی محصولات جدیدی مانند کارت هدیه سرمایه‌گذاری و به‌ویژه پروژه توثیق دیجیتال& دارایی‌های بازار سرمایه در هفته گذشته را که امکان استفاده از خدمات اعتباری با وثیقه‌گذاری الکترونیک را فراهم می‌کند، دستاوردهای مهمی دانست.

برنامه‌های آتی و توسعه اکوسیستم

رایان هم‌افزا برنامه عرضه ۱۰ محصول جدید در سال جاری را در دستور کار دارد. توسعه پلتفرم مدیریت ثروت در قالب یک سوپر اپلیکیشن که ماه آینده راه‌اندازی می‌شود و هدف آن اتصال بازارهای مالی مختلف است، از دیگر برنامه‌های کلیدی این شرکت است. توسعه سرویس API برای همکاری با فین‌تک‌ها و استارت‌آپ‌ها نیز بخشی از رویکرد اکوسیستم‌سازی برای نوآوری بیشتر در بازار سرمایه در سال ۱۴۰۴ است.

انتظار می‌رود معرفی و توسعه این خدمات و پلتفرم‌های جدید، بر افزایش نقدشوندگی و کارایی معاملات در بازار سرمایه تاثیرگذار باشد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانه خانه بورس بورس ارز دیجیتال ارز دیجیتال سایت سهمتو سایت سهمتو