
## جنگ تعرفه ای و پذیرش بیت کوین
جنگ تعرفهای طولانی مدت میتواند منجر به انزوای تجارت جهانی شده و کشورها را به سمت تنوع بخشیدن به ذخایر ارزی خود و پذیرش بیتکوین سوق دهد. به گفته ریچارد تنگ، مدیرعامل بایننس، احتمالاً تا سال ۲۰۳۰ کشورهای متعددی ذخایر بیتکوین خود را ایجاد خواهند کرد.
به نظر میرسد تعرفههای اعمال شده توسط ایالات متحده، بانکهای مرکزی متعددی را که صدها میلیارد دلار در ذخایر ارزی خود نگهداری میکنند، نگران کرده است. بانک خلق چین، با داشتن بیشترین ذخایر دلاری در میان کشورهای خارجی، به همراه بانکهای مرکزی ژاپن، هند و اروپا، ممکن است تلاش کرده باشند تا ذخایر دلاری خود را کاهش داده و به سمت طلا روی آورند.
با این حال، میزان محدود طلای موجود در جهان، آن را به یک دارایی ذخیره نامناسب برای بسیاری از بانکهای مرکزی تبدیل میکند. حتی با وجود یک جنگ تعرفهای محدود، قیمت طلا در چند سال گذشته ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش یافته است. با تشدید جنگ تجاری، این نگرانی وجود دارد که تقاضا با کمبود عرضه مواجه شود و قیمت طلا افزایش یابد.
ایده بیتکوین به عنوان یک دارایی ذخیره ممکن است زودتر از آنچه انتظار میرفت، ظهور کند. چندین کشور مانند بوتان، السالوادور، ایالات متحده و چین، مدتی است که در حال ایجاد ذخایر بیتکوین خود هستند. ریچارد تنگ، مدیرعامل بایننس، نیز اخیراً اعلام کرده است که این سازمان با دولتهای متعددی در زمینه ایجاد ذخایر مستقل بیتکوین مشورت کرده است.
در نتیجه، جنگ تجاری طولانیمدت که منجر به جهانی عاری از دلار شود، احتمالاً باعث افزایش تقاضا برای طلا خواهد شد، اما کمبود طلا میتواند به پذیرش بیتکوین در خزانه داری ها منجر شود.
افزایش توجه به بیت کوین به عنوان یک دارایی امن در بحبوحه جنگ تعرفه ای می تواند به طور بالقوه منجر به افزایش قیمت و علاقه سرمایه گذاران به این ارز دیجیتال شود.